Vacatures

Stichting de Haven heeft een klein team van betaalde parttime medewerkers. Rond deze kern zijn tal van vrijwilligers actief die onze impact op zijn minst verdubbelen. Heb je interesse dit leuke en interessante werk? Bekijk dan hieronder de verschillende vacatures.

Maatschappelijk werker

Wil jij vrouwen die werkzaam zijn (geweest) in de seksindustrie begeleiden bij praktische zaken en hen ondersteunen in een uitstaptraject uit de prostitutie? En ben je vaardig in het contact maken, motiveren, steunen en opbouwend confronteren van individuele cliënten? Wegens groei van de organisatie is De Haven per direct op zoek naar een Maatschappelijk Werker  (24-32 uur startersfunctie - midlevel). Ben jij de professional die wij zoeken? Lees hier de volledige vacature.

Administratief vrijwilliger

Als administratief vrijwilliger ben je in overleg flexibel inzetbaar. Er kan vanuit huis gewerkt worden of op ons kantoor in het centrum van Den Haag. Het werk betreft voornamelijk het invoeren en aanvullen van gegevens in een digitaal systeem. De tijd die hiervoor besteed wordt is in overleg en zelf in te delen. Lees hier de volledige vacature.

bestuurder Stichting De Haven, Secretaris (m/v)

Binnen het bestuur van Stichting de Haven is een vacature ontstaan voor secretaris.
Het bestuur van Stichting De Haven stelt op hoofdlijnen het beleid van de organisatie vast en houdt toezicht op het functioneren van de organisatie. Tevens is het bestuur faciliterend en voorwaardenscheppend waar wenselijk en/of nodig. Wij zoeken een ervaren bestuurder die zich herkent in het beschreven profiel. Lees hier de volledige vacature.