straatwerker

Straatwerk is het hart van de Haven. Elke week gaan vrijwilligsters van de Haven op bezoek bij prostituees op hun werkplek in de Geleenstraat, de Doubletstraat of in clubs.
In koppels van twee gaan onze vrijwilligsters de ramen langs voor een groet of een gesprek. Het is fijn als vrouwen met ons willen bijbellezen en bidden. Maar ook als dat niet kan: we willen er zo voor hen zijn, hen bemoedigen en een band opbouwen. Zodat juist deze vrouwen zich gekend weten en als ze hulp zoeken, de weg naar de Haven weten te vinden.

Wat heb je nodig?
Straatwerkers zijn bewogen christenvrouwen die Gods liefde willen doorgeven aan prostituees. Straatwerk is niet altijd makkelijk. De vrijwilligsters hebben steun aan elkaar, maar ook het managementteam van de Haven staat  hen met raad en daad bij.

Iets voor jou? Herken je je in dit verhaal? Heb jij tijd en liefde om je in te zetten voor prostituees? Wil je weten of straatwerk iets voor jou is? Maak een afspraak met een van onze MT-leden voor een oriënterend gesprek. Bel op dinsdag, woensdag of donderdag naar (070)402 08 04 of stuur een mailtje naar info@stichtingdehaven.nl.