Welk cadeau geef jij voor Moederdag?

Doe mee met onze Moederdagactie en geef een cadeau voor de moeders en andere vrouwen in de prostitutie!

Voor deze Moederdagactie kun je een cadeau geven om moeders en vrouwen te helpen die in de prostitutie werken. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaus. Geef jouw cadeau door via dit formulier!

Cadeau 1: Met €7,50 kunnen we twee vrouwen blij maken met een klein cadeautje tijdens één van onze acties. Naast ons straatwerk bezoeken we vier keer per jaar de seksclubs en prostitutiestraten met een speciaal cadeautje. Bij dit cadeau ontvang je het boek Dromen van echte liefde.

Cadeau 2: Voor €12,50 ondersteun je onze taallessen met kantoorfaciliteiten en ICT. Bij dit cadeau ontvang je het boek Dromen van echte liefde.

Cadeau 3: Betaal €20,- mee aan training en onze jaarlijkse retraite voor alle vrijwilligers. Zij doen heftig werk waarin ze extreme situaties zien en horen. Het is belangrijk voor hen dat er een moment is waarop ze tot rust komen, bemoedigd worden en toegerust worden om hun werk zo goed mogelijk te doen. Bij dit cadeau ontvang je het boek Dromen van echte liefde.

Cadeau 4: Met €30,- kunnen we een nazorgetentje organiseren voor de vrouwen die uit de prostitutie zijn gestapt. Op deze manier kunnen we extra begeleiding bieden maar kunnen ze elkaar ook steunen door herkenbare situaties te delen en deze te bespreken. Bij dit cadeau ontvang je het boek Dromen van echte liefde.

Cadeau 5: Voor €75,- kan een maatschappelijk werker een intakegesprek voeren met een vrouw die in de prostitutie werkt. In dit gesprek brengen we in kaart met welke vragen we de vrouwen kunnen helpen. Bij dit cadeau ontvang je een linnen tas met de tekst ‘There is a crack in everything. That’s how the light gets in’.

Cadeau 6: Voor €300,- kan een maatschappelijk werker vier gesprekken voeren met een vrouw die in de prostitutie werkt. In deze gesprekken helpen de maatschappelijk werkers vrouwen met onder andere financiële problemen, huisvesting of gaan we samen op zoek naar een nieuwe baan. Bij dit cadeau ontvang je een stormparaplu van Senz met de tekst ‘There is a crack in everything. That’s how the light gets in’.

Vul dit formulier in en geef jouw cadeau door!