doneren

Stichting de Haven geeft praktische hulp en pastorale zorg aan prostituees en andere mensen, die met prostitutie te maken hebben. Wilt u ons daarbij helpen door ons werk financiëel te ondersteunen? Hieronder heeft u een aantal keuzes:

1. donateur worden door eenmalig of eens per periode een bedrag te schenken.
Indien gewenst ontvangt u als dank de bundel 'Dromen van echte liefde'.

2. een gift overmaken via IBAN nummer: NL45 INGB 0007361219, t.n.v. Stichting de Haven; Wilt u op de hoogte blijven van ons werk, of een bevestiging van goede ontvangst? Stuur dan ook een email met uw contactgegevens aan info@stichtingdehaven.nl. De bank mag deze gegevens niet meer aan ons verstrekken.

3. projectmatige ondersteuning. U kunt een keuze maken uit één van de projecten waarvoor we op dit moment ondersteuning zoeken.

Stichting De Haven heeft een ANBI-status, uw gift is aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Ons RSIN nummer is 809200843.

Bedankt voor uw steun en betrokkenheid bij het werk van Stichting De Haven!