concrete projecten

Kadootjes met blijde boodschap - 400 x 4 euro
Vier keer per jaar organiseert De Haven een speciale actie waarbij we kleine kadootjes uitdelen aan vrouwen in de raamstraten en bordelen. Deze acties vinden plaats rond Valentijn, Pasen, Kerst en aan het eind van de zomer. Elk kadootje gaat vergezeld met een pakkende, bemoedigende tekst. Deze acties brengen altijd weer veel nieuwe contacten tot stand met vrouwen.
U kunt dit project steunen door een aantal presentjes te sponsoren. Maak uw gift over op IBAN NL45INGB0007361219 tnv Stichting de Haven ovv actie-presentjes.

Bijbels voor prostituees - 75 x 5 euro
Gelukkig gebeurt het regelmatig: dat een prostituee een vrijwilligster vraagt om een bijbel. In haar eigen taal. We hebben dit jaar 75 bijbels nodig in verschillende talen. De gemiddelde kostprijs is 5 euro per bijbel.
U kunt dit project steunen door een aantal bijbels te sponsoren. Maak uw gift over op IBAN NL45INGB0007361219 tnv Stichting de Haven ovv Bijbelproject.

Herdruk Dreams of Hope - 750 x 5 euro
In 2011 verscheen de bundel Dreams of Hope. Een boekje met interviews met ex-prostituees, die met hulp van de Haven een ander leven zijn begonnen. De verhalen staan te lezen in de 6 talen die het meest gesproken worden in de straten.
Dreams of Hope wordt ter bemoediging en inspiratie uitgedeeld aan prostituees tijdens bezoeken op hun werkplek. Een aantal vrouwen heeft in dit boekje het laatste stukje kracht gevonden om de stap te wagen.
Dreams of Hope is zo'n succes, dat we regelmatig toe zijn aan een herdruk.
U kunt dit project steunen door een aantal bundels te sponsoren. Maak uw gift over op IBAN NL45INGB0007361219 tnv Stichting de Haven ovv Dreams of Hope.

Vergroten naamsbekendheid - in overleg te bepalen
Het werk van De Haven is voor een belangrijk deel afhankelijk van giften en dus zijn naamsbekendheid en PR van groot belang. Voor velen is onbekend dat in Den Haag de prostitutiebranche ongeveer net zo groot is als in Amsterdam en wij zouden veel meer kunnen en willen doen. Aangezien wij onze donateursgelden zo veel mogelijk direct aan de doelstelling besteden is ons budget voor PR zeer beperkt. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die specifiek hierin willen investeren.

Wilt u het werk van De Haven op de langere termijn een impuls geven? Bent u bereid om in tijd, kennis of geld te investeren in het vergroten van de bekendheid van het werk van De Haven? Wilt u hierover vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur een email naar info@stichtingdehaven.nl.